
Nazywam się Karolina Sikorska i jestem absolwentką kierunku dietetyka na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu.
Specjalizuję się w dietoterapii chorób autoimmunologicznych (hashimoto, łuszczyca, RZS), zaburzeń żołądkowo – jelitowych (IBS, SIBO, refluks), zaburzeń hormonalnych (PCOS, endometrioza) oraz zaburzeń glikemii (cukrzyca, insulinooporność).
Wiedza i doświadczenie zdobyte podczas studiów oraz praktyk zawodowych w szpitalach i poradniach dietetycznych pozwoliły mi na rozwój moich pasji związanych ze zdrowym odżywianiem się.
Nieustannie poszerzam swoją wiedzę poprzez lekturę artykułów naukowych oraz udział w konferencjach o tematyce żywieniowej.
Bardzo ważne jest dla mnie zadowolenie pacjentów, ich satysfakcja i sukces.
Chciałabym swoją pracą pokazać jak ważne jest prawidłowe odżywianie się. Odpowiednia dieta jest niezbędna, nie tylko w kwestii utrzymania prawidłowej masy ciała, ale także w zapobieganiu chorobom cywilizacyjnym.
Pacjentów traktuję indywidualnie, a diety ułożone przeze mnie są dostosowane do potrzeb, upodobań oraz możliwości czasowych jak i finansowych każdego z nich.
WIZYTY W GABINECIE W TURKU I ONLINE.
Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Konferencje i szkolenia













